Maakuntaviestissä 21 joukkuetta loppiaisena

Keuruun Keski-Suomen 66. maakuntaviestiin on ilmoittautunut 21 kuntajoukkuetta. Keski-Suomessa on 23 kuntaa, jotka on jaettu maakuntaviestisäännöissä suuriin ja pieniin, rajana 7000 asukasta.
Alunperin viestiin ilmoitettiin kaikkiaan 24 joukkuetta, mutta kahdesta kunnasta, Äänekoski ja Saarijärvi, saatiin lopulta kokoon vain yksi joukkue. Hankasalmi ilmoitti, ettei saa tänä vuonna joukkuetta mkv-laduille..

Lue Matti Harjun juttu alta.
fb-logo

Viime vuonna viestissä oli  22 joukkuetta. 
Suuret kunnat (8), ilmoittautuneita 16 joukkuetta: Jyväskylä 3, Jämsä 3, Keuruu 2,
Laukaa 1, Muurame 1, Saarijärvi 2, Viitasaari 2 ja Äänekoski 2. Voittaja viime talvena Saarijärvellä oli Jyväskylä. Jämsä oli toinen ja Keuruu kolmas.
Pienet kunnat (15), ilmoittautuneita 7 joukkuetta: Hankasalmi 1, Joutsa 2, Konnevesi 1, Pihtipudas 2 ja Uurainen 1. Voittaja viime talvena Saarijärvellä oli Joutsa toisena ja kolmantena Pihtiputaan joukkueet.
Keuruun omat maakuntaviestitarkkailut ovat sunnuntaina klo 12 liikuntapuistossa. Pakkasraja on 17 astetta.
Keskisuomalaiset seurat katsastavat maakuntaviestihiihtäjiään myös Äänekosken kansallisissa hiihdoissa 29. päivänä.
Äänekosken uudehko kisarakennus paloi tiistainaaamuyöllä.
-Järjestämme hiihdot tilapäiskonstein, luultavasti Huhtasuon tulospalveluvaunun avulla. Saarijärveltä saamme lainaksi numerot. Tulipalossa menivät jo hankitut kansallisten hiihtojen palkinnot, uudet numerot ja Huiman tietokoneet ohjelmineen, Huiman puheenjohtaja Heikki Mäkinen tiedotti. 

Teksti ja valokuvat/Matti Harju 
kissa
Latumestari Erkki Virkalahti takaa hyvät luonnon- ja tykkisekalumiset radat loppiaisen maakuntaviestiin.


kaikkiseepia30kaikkiseepia30